Att kunna bada hemma i trädgården är en lyx som inte så många har idag. Men det är egentligen ingen stor kostnad eller ansträngning att sköta eller ha en vedeldad badtunna där hemma. Man kan få dem till mycket förmånliga priser och det är väldigt lätt att underhålla dem själv där hemma på egen hand. Eftersom att det idag är en väldigt stor efterfrågan på just badtunnor så har också marknaden anpassat sig efter detta och du kan lätt hitta en tillverkare och leverantör som motsvarar dina krav och förväntningar på den badtunna som du ska ha hemma i trädgården eller på ditt sommarställe exempelvis.

Du kan välja mellan två alternativ när ni är sugna på en badtunna. Ett exempel är om man enbart vill ha badtunnan vid ett enda tillfälle som en fest eller liknande, då kan ni hyra tunnan enbart för tillfället. Men oftast är det så att man vill ha möjlighet att bada i den oftare och använda den när man är själv bara för att koppla av. Då är det bästa alternativet att inköpa en badtunna för privat bruk och njuta av den exakt när man vill.

Vedeldad badtunna för alla tillfällen!

Något som många har fått om bakfoten det är att man enbart badar badtunna på vintern när det är kallt ute. Men det stämmer inte eftersom att man även kan ha kallt vatten i tunnan beroende på temperatur i luften. 

Därför är det helt perfekt att äga en egen badtunna eftersom att man kan njuta av den året runt. På vintern kan ni krypa ner i hett, rykande vatten för att värma er från kylan men samtidigt vara ute i friska luften. Och på sommaren kan ni svalka er med en god dricka i det uppfriskande vatten som tunnan är fylld med.